home

 

DE NEDERLANDSE TEX WILLER HOMEPAGE

Nummer 84     Nummer 375 uit BraziliŽ     Kronikka 3 uit Finland

TEX WILLER LINKS

Ben je Tex Willer fan? Dan moet je onderstaande sites zeker eens bezoeken:

 

TEX WILLER IN ITALIň

Fantastische site van de uitgeverij van Bonelli in ItaliŽ.....werkelijk alles over de Italiaanse uitgaven vind je hier. Alle cover scans van nummer 1 uit 1948 tot en met de nieuwe uitgave van de komende maand. Een korte omschrijving van het verhaal en direct een overzicht van eventuele herdrukken van het album. En het mooiste van alles: in de Engelse taal. On-line shoppen kan ook, een boekje kost meestal 2,20 Euro.

 

TEX WILLER IN FINLAND

Leuke Finse site, helaas volledig in het Fins (en daar is werkelijk niets van te begrijpen). Wel zijn er op deze homepage scans te zien van de gehele Finse reeks (covers). Duidelijk te zien is dat de Nederlandse en de Finse reeks parallel werden uitgegeven. 

 

TEX WILLER uBC FUMETTI

Uitgebreide onofficiŽle Italiaanse site, zelfs gedeeltelijk in het Engels en Nederlands!

 

TEX WILLER IN FRANKRIJK

Leuke site met diverse Franse covers (van de Rodeo-reeks).

 

TEX WILLER IN BRAZILIň

Mooie site uit BraziliŽ, helaas vrijwel alleen in het Portugees. Alle Nederlandse cover scans zijn overigens ongevraagd van mijn site gekopieerd.....

 

TEX WILLER IN NOORWEGEN

Eindelijk een mooie site over de Noorse Tex Willer serie. Op dit moment nog alleen in het Noors, maar de cover scans zijn mooi! Een Engelse versie is in de maak...

 

TEX WILLER IN TURKIJE

Ook in Turkije werd/wordt Tex Willer gepubliceerd, deze site is geheel in het Turks geschreven.....wel met vervelende pop-ups

 

STRIP ART FEATURES

Deze club is verantwoordelijk voor de nieuwe Tex Willer uitgave "the four killers". 

 

ONLINE CLASSICS KATALOGUS

Hier vind je heel veel informatie over de diverse CLASSICS-boekjes die in Nederland verschenen zijn (zoals Bietel, Tarzan, de Groene Lantaarn, Laurel & Hardy en natuurlijk Tex Willer). Al jarenlang geen updates meer, mmar het blijft een prachtige site.

 

HIP COMICS ONLINE (BEE HIP!)

Hier vind je alle info over de HIP Comics (veel Superhelden en heel veel cover scans....absolute aanrader voor iedereen die de oude Classics een warm hart toedraagt!)


NOOITGEDACHT UITGAVEN (VICTORIA, LASSO...)

Alweer zo'n prachtige site met heel veel mooie cover scans. Wat nou pulp? Als je deze site gezien hebt ga je weer spontaan mini-strips verzamelen! 

 

COMIXTRIPS

Nog meer info over comics.......

 

Vind je dat hier ook jouw link moet komen? Laat het me weten:

info (at) texwiller (dot) nl